Asociația Social Activ-ASA lucrează din 2008 pentru binele semenilor și sprijinul celor aflați în dificultate. De la simple consilieri în teren sau ajutoare umanitare/ materiale punctual, la programe constante și zilnice de intervenție la nivel comunitar și individual, echipa ASA a sprijinit în timp, direct și indirect, peste 3000 de oameni din 24 de comunități din România.Asociația Social Activ-ASA lucrează din 2008 pentru binele semenilor și sprijinul celor aflați în dificultate. De la simple consilieri în teren sau ajutoare umanitare/ materiale punctual, la programe constante și zilnice de intervenție la nivel comunitar și individual, echipa ASA a sprijinit în timp, direct și indirect, peste 3000 de oameni din 24 de comunități din România.

ASA a dezvoltat de-a lungul timpului mai multe programe de impact care au rezultate extraordinare:
– Programul Life Skills, început în 2013 care are  peste 800 de beneficiari direcți (copii și tineri de la 3-20 de ani) și minim 1500 beneficiari indirecți de toate vârstele, din 24 de comunități dezavantajate, cartiere segregate din mediul rural și urban, implementat în județele Arad, Prahova și Constanța. 
– Programul Voluntari Voinici ASA în care 50 de beneficiari (copii / tineri 10 – 20 de ani) ai activităților educative și de dezvoltare personală învață să fie Oameni responsabili și implicați în comunitățile în care trăiesc, prin formare de voluntari.
– Program Susținere la distanță care încurajează membrii societății civile, companii să susțină un copil defavorizat în parcursul lui educațional și de dezvoltare personală.
– Campania Donează ce nu folosești este o campanie de strângere de bunuri în care am adunat peste 6 tone de bunuri (haine, încălțăminte, mobilă, cărți, alimente etc.) și le-am donat persoanelor defavorizate (minim 2500) din comunitățile vulnerabile.
– Campanie Spiridușii lui Moș Crăciun prin care anual, în Ajun de Crăciun sute de copii primesc cadouri personalizate de la Spiriduși precum persoane fizice, angajați (aici revin cu firmele care au fost în program), voluntarii / angajați BRD etc.
– Programe de consiliere, terapie, orientare profesională și consultanță/ intervenție strategică la nive comunitar prin care asigurăm servicii specializate

Pentru mai multe informații accesați
Ingeri pentru Suflete – Organizate non-guvernamentala (asociatiasocialactiv.com)