Dacă îți plac poveștile cu final fericit, stai pe lângă noi și  o dată pe lună vei primi vești frumoase!

De aproape 8 ani lucrez cu multe organizații geniale care reușesc imposibilul și ne îmbunătățesc tuturor viața.

Acest jurnal a venit ca un răspuns natural la cum ar trebui să susținem comunitatea sau cauza de care suntem apropiați.

Dacă alegi să te implici în oricare dintre cauzele de mai jos, cu orice, sau vrei să știi mai multe detalii, nu ezita să mă contactezi.

Să începem în ordine alfabetică ?

Changing Minds Today – curs de gândire flexibilă

Un curs genial, pentru copiii din clasele 4-8. Îi ajută să își dezvolte numeroase abilități atât de necesare la școală, cât și în viața socială. Echipa organizației deja a implementat cu succes proiectul pilot și au nevoie de ajutorul celor care investesc in educație pentru a ține acest curs pentru 100 de copii și cadre didactice ale școlii Ferdinand din București. Mai multe detalii despre proiect aici: http://www.slideshare.net/AncaDimulescu/changing-mind-today și aici: http://changingminds.ro/


Edulier – primul centru pentru copii cu dificultăți de învățare din România

Scopul Centrului Edulier este să-i ajute pe copiii cu dificultăți de învățare – scris, citit, calculat, memorat – să își atingă potențialul în educație, prin oferirea accesului la evaluare de specialitate, învățare personalizată și servicii de suport.Au lansat acest video să ne spună că peste 1000 de copii au nevoie de ei :

Mai multe detalii despre ei: https://edulier.ro/ .


Fundația pentru SMURD – 20.000 de oameni instruiți în situații de urgență

Fundația pentru SMURD a reușit cu ajutorul echipelor de medici instructori și voluntari să instruiască peste 10.000 de oameni în toată țara, anul trecut. Anul acesta, planul lor este să dubleze numărul prin înființarea mai multor centre mobile de instruire a populației din zonele vulnerabile și a personalului medical.  Mai multe detalii despre proiect aici: http://fundatiapentrusmurd.ro/2017-centre-mobile-de-instruire-populatiei-din-zonele-vulnerabile-si-personalului/#more-5539  și aici: http://fundatiapentrusmurd.ro/centrul-mobil-de-instruire-smurd/.


În altă ordine de idei! Pe 18 aprilie încep atelierul de branding pentru antreprenori sau  directori de ONG la început de drum. Acest atelier este menit vă ajute să comunicați și să vindeți mai bine. Mai multe detalii aici: http://www.fundatiacaleavictoriei.ro/2017/atelier-de-branding-identitatea-afacerii-tale/ .

Toate cele minunate,

Anca Dimulescu
Marketing&Fundraising Consultant Cultopedia
anca.dimulescu@cultopedia.com